24 Haziran 2013 Pazartesi

Euro Truck 2 Otobüs Sürmek

Euro Truck 2 oyununda otobüste sürebilirsiniz bunu biliyormuydunuz acaba?. Türk firmalarına ait kaplama dosyalarınıda indirerek yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi gerçekmişcesine otobüs kullanabilirsiniz. Euro Coach simulator haberinden sonra SCS Sftwarenin Ets2 üzerine bir otobüs simulasyonu çıkaracağını öğrenmiştik.
Euro Coach simulator ile orjinal gerçekçiliği yakalayacaklar ve yolcu alıp şehirden şehire taşıyabileceğiz. Euro Truck 2 ile otobüs sürmek de yine mümkün. Birezilya mod atolyelerinden çıkan markopolo tarzı ve Mercedes Benz Trouismo modelleri Euro Truck 2 de çalışmakta ve sürülebilmekte. Bizde zaman kaybetmeden skin kaplamalarla türk otobüs firmalarında bu oyunun oynanmasını sağlamaya çalışıyoruz.

23 Haziran 2013 Pazar

Tır Sürmek

Tır simulasyonları ile gerçekçi bir tır sürüşü yapabilirsiniz. Simulasyon oyunlarının  hayatımızdaki yerini sağlamlaştıran yeni atılımları göze çarpmakta. Günümüzde her meslek grubunu ilgilendiren bir simulasyon oyunu piyasada yerini almış durumda.Önceleri sadece aksiyon strateji ve spor/yarış kategorilerinde üretilen oyunlar günümüzde simulasyon oyunlarına yönelimin artmasıyla pazar payını değiştirdi.

Bugün bir bakıyoruz ameliyat simulasyonu piyasada rakipleri ile yarışırken bir diğer alan da ise inşaat şirketi simulasyonu ile dünyada dev projelere imza atabiliyoruz.Tır sürmek için geçmişe bakarsak hard truck ile başlayan bu macera , günümüzde iyice gelişerek Euro Truck 2 olarak karşımıza çıkmaktadır.

Euro Truck 2 şuan için tır sürmek isteyen herkesin tercih ettiği en sağlam kamyon simulasyon oyunudur.Gerçekçi direksiyon hareketleri ile binlerce kilometrelik sevkiyatlarda sıkılmadan oyunu severek oynayacaksınız. Gerçek radyo kanalları ile Kamyon veya tır sürerken dinleyeceğiniz parçalarda o uzun yollarda en büyük yol arkadaşınız olacaktır.Eğer konsol veya direksiyon seti ile oynarsanız oyunu dahada çok severek uzun süre başından kalmaz ve kendinizi daha da kaptırabilirsiniz.

22 Haziran 2013 Cumartesi

Euro Truck 2

Scs softwarenin 2013 yılında çıkardığı yeni tır simulasyonu . geniş bir harita üzerinde nakliyatçılık yapmak ve tır sürmek için yapılmış bu oyun birçok kişi tarafından severek oynanılıyor. Euro truck 2 oyunu dünya genelinde birçok dile çevrilmiş ve oyuncu kitlesini oluşturmuştur. Euroo truck 2 oyunu ile gelen birsürü yenilikler olmakla beraber tır sürmek keyfi daha arttırılmıştır.

Gerçekçi tır sürüşü sağlayan Euro truck 2 oyunu çeşitli yama ve haritalar ile daha da güzel ve zenginleştirilmiştir. Tır sürmek tırın direksiyonuna geçmek kolay olmasada simulasyon oyunlarına bir başka boyu kazandırmıştır.

Ayrıca Nakliyat şirketi açarak kendi filmuzu kurup tır firması işletmekte cabası . Oyunda birçok yenilik mevcut. Level sistemi ile hangi konuda uzmanlaşmak istediğimizi kendimiz belirliyoruz. Euro Truck 2 ile tır sürmek istemezmisiniz.