23 Haziran 2013 Pazar

Tır Sürmek

Tır simulasyonları ile gerçekçi bir tır sürüşü yapabilirsiniz. Simulasyon oyunlarının  hayatımızdaki yerini sağlamlaştıran yeni atılımları göze çarpmakta. Günümüzde her meslek grubunu ilgilendiren bir simulasyon oyunu piyasada yerini almış durumda.Önceleri sadece aksiyon strateji ve spor/yarış kategorilerinde üretilen oyunlar günümüzde simulasyon oyunlarına yönelimin artmasıyla pazar payını değiştirdi.

Bugün bir bakıyoruz ameliyat simulasyonu piyasada rakipleri ile yarışırken bir diğer alan da ise inşaat şirketi simulasyonu ile dünyada dev projelere imza atabiliyoruz.Tır sürmek için geçmişe bakarsak hard truck ile başlayan bu macera , günümüzde iyice gelişerek Euro Truck 2 olarak karşımıza çıkmaktadır.

Euro Truck 2 şuan için tır sürmek isteyen herkesin tercih ettiği en sağlam kamyon simulasyon oyunudur.Gerçekçi direksiyon hareketleri ile binlerce kilometrelik sevkiyatlarda sıkılmadan oyunu severek oynayacaksınız. Gerçek radyo kanalları ile Kamyon veya tır sürerken dinleyeceğiniz parçalarda o uzun yollarda en büyük yol arkadaşınız olacaktır.Eğer konsol veya direksiyon seti ile oynarsanız oyunu dahada çok severek uzun süre başından kalmaz ve kendinizi daha da kaptırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder